Boekingen

Mark als spreker inhuren voor uw volgende event

 Mark Slats gelooft dat ieder mens het in zich heeft zijn of haar dromen waar te maken, hij is zelf het levende bewijs daarvan. zijn motto is:
Stop dreaming about it, do it!

Dat betekent niet dat iedereen de Mount Everest moet beklimmen of net als Mark solo en nonstop de Atlantische Oceaan over roeien. Zijn boodschap is dat het de moeite waard is je droom te verwerkelijken, wat die ook is.

Veel te vaak zien we beren op de weg die alleen in ons eigen hoofd bestaan. Het lijkt voor de hand te liggen maar een positieve houding brengt ons zo veel verder dan wanneer we afwachten tot de omstandigheden goed zijn. De lijst met redenen om iets (nog) niet te doen is eindeloos. Mark vertelt dat hij na een van zijn drie (!) wereldomzeilingen met zijn vrienden in de kroeg zat en dat zij na zijn terugkeer nog steeds zaten te zeuren over dezelfde baan, dezelfde vriendin en al die andere dingen waar ze het voor zijn vertrek ook over hadden. Mark besloot dat het anders kan, en leeft daar tot op de dag van vandaag naar.

Tijdens een zeiltocht rond de Canarische Eilanden ruim een jaar geleden zag Mark een oceaanroeier en dacht: leuk! Dat wil ik ook wel eens doen. Nu is hij op weg het wereldrecord te breken. Het is zowel fysiek als mentaal een buitengewone prestatie, het bewijs dat met keihard werken, trainen en het doel voor ogen houden grootse dingen te bereiken zijn.

Mark is een inspiratie voor velen, hij kan prachtig vertellen over zijn wereldomzeilingen, de mensen en de dieren die hij heeft ontmoet op zijn reizen. En nu ook over deze spectaculaire roeitocht dwars over de Atlantische Oceaan waar hij ondanks de ontberingen vrolijk verslag doet van de vissen, dolfijnen en vogels om zich heen. Het is als een spannend jongensboek maar het is veel meer dan dat. Mark is inspirerend, een frisse wind die de stofnesten van onze dromen en ambities blaast.

Mocht u Mark willen uitnodigen om bij uw bedrijf of vereniging een presentatie te komen houden neem dan contact op via  onderstaand formulier

Alle opbrengsten gaan naar het goede doel