Sponsors

We zijn ontzettend trots op onze sponsors, maar kunnen zeker nog meer hulp gebruiken. Neem contact op als je kankeronderzoek essentieel vindt en Mark wilt helpen roeien met de allerbeste riemen. We zijn bereikbaar op 06-31934004.

Logo Allpa marine equipment

Allpa MARINE EQUIPMENT is een toonaangevende Europese watersporthandel, opgericht in 1971. Het bedrijf hield zich in eerste instantie bezig met de verkoop van zeiljachten. De daarnaast lopende verkoop van onderdelen zorgde voor een, toen nog niet herkend, synergie-effect. De buitengewone ontwikkeling van deze activiteit zorgde ervoor dat de jachtenverkoop beëindigd werd en dat allpa zich volledig kan concentreren op de marketing van onderdelen en accessoires.

Fix Fisch B.V. is een kwaliteits visgroothandel voor horeca, viswinkels en groothandels in Nederland en Duitsland. De organisatie heeft MVO hoog op de agenda staan. Fix Fisch B.V. streeft maar één enkel doel na, en dat is topkwaliteit aanbieden op verantwoordelijke wijze. Gewoon goed is voor Fix Fisch niet goed genoeg en die filosofie sluit naadloos aan bij die van Row4Cancer.

logo-Technautic-payoff-RGB

In de wereld van Technautic staat varen centraal. Een boot is een hele investering, dus mensen die varen hebben daar vaak jaren van gedroomd, lang voor gespaard, beschouwen hun boot wellicht als tweede thuis, als levensvervulling, als droom die is uitgekomen, hun boot is ze heilig, daar willen ze eindeloos van genieten. Zij voelen zich de koning te rijk op het water.

Technautic is specialist op technisch-nautisch gebied en heeft zowel de producten als de deskundigheid in huis die je op de boot nodig hebt voor een optimale watersportbeleving.

Wilt u of uw bedrijf Mark helpen om deze reis te maken, vul dan het onderstaande formulier in en wordt een van zijn sponsors. Mark zamelt met zijn initiatief geld in voor de kankerbestrijding en specifiek voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation en het onderzoek van dokter Bernards.