Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Start GGR2018
“If you keep thinking about it, stop dreaming, do it!”
Doneer sailing4cancer

Avonturier met een missie 

Avonturier • spreker • inspirator

Naast avonturier is Mark ondernemer, een fanatiek sporter en inspirator voor velen. In de presentaties over zijn avonturen, de voorbereidingen ervan en de ontberingen laat Mark je inzien dat je erg veel kan bereiken met de juiste mindset en drive.

Avonturen

Ontdek de avonturen van Mark

Bekijken

Spreker

Haal met Mark inspiratie en motivatie in huis

Bekijken

Sailing4Cancer

Steun Mark in zijn strijd voor Sailing4Cancer

Bekijken

SUPPORT MARK

Mark verkocht zijn huis om deel te kunnen nemen aan de Golden Globe Race. Ook zijn roeiboot Peanuts staat te koop om de race te kunnen bekostigen. Het renoveren en race klaar maken van zijn boot ‘Maverick’ is zowel kostbaar als arbeidsintensief. Mark heeft zelf veel aan zijn boot gewerkt,

aan de ene kant om veiligheidsredenen aan de andere kant uit kostenoverwegingen. Daarnaast moet Mark voor deelname aan de race aan een hoop (veiligheid)eisen voldoen. Zo moet hij in het bezit zijn van diverse certificaten (EHBO, veiligheid en radio),  

kleding voor alle weertypes, speciale voeding, specifieke apparatuur aan boord hebben en voldoende zeemijlen hebben gevaren. Na honderden uren handarbeid, met financiering door middel van donaties, de verkoop van zijn huis en boot is hij er nog steeds niet.

Help mee

Veel mensen vragen ‘Mark hoe kan ik je helpen’?  De race moet hij alleen varen dus ‘jump on board and sail with me’ zit er niet in. Wel kan je Mark enorm helpen met het bereiken van zijn doel door een donatie te doen via Gofundme. Doneer je € 100,- of meer dan gaat je naam mee, in de boot, de wereld rond. Wil jij Mark helpen tijdens zijn zeiltocht rond de wereld?

Doneer nu!

Sponsoren

Wil je met jouw organisatie Mark supporten in de aanloop naar en gedurende zijn race rond de wereld? Door zijn deelname aan de Golden Globe Race te sponsoren heb je exposure in de zeilwereld en onder geïnteresseerden in avontuur, reizen en extreme sporten. Sponsoring komt de marketingkansen voor je organisatie ten goede en versterkt je positie op bovenstaande gebieden.

Meer lezen

Wanneer onafhankelijken samenkomen; Mark Slats & Ohpen

Gekijkgestemden die graag onmogelijke uitdagingen overwinnen: zo kwam Mark Slats bij hoofdsponsor Ohpen terecht. Onmogelijk maakt echter geen deel uit van het vocabulaire van Ohpen. Hetzelfde geldt voor Mark. Ohpen heeft dagelijks te maken met giganten in haar branche, Mark heeft ook te maken met gigantische obstakels in en rond zijn avonturen.

Bekijken