Sponsor Mark Slats

Avonturier met een missie

Samen maken we het mogelijk

Wil je met jouw organisatie Mark supporten in de aanloop naar en gedurende zijn race rond de wereld? Door zijn deelname aan de Golden Globe Race te sponsoren heeft je organisatie exposure in de zeilwereld en onder geïnteresseerden in avontuur, reizen en extreme sporten. Sponsoring van Mark komt de marketingkansen van je organisatie ten goede en versterkt haar positie op bovenstaande gebieden. Mark krijgt zowel lokkaal, nationaal als  internationaal veel aandacht van de pers (kranten, tijdschriften, televisie, radio, online
en social media).

We bieden sponsormogelijkheden afgestemd op je marketingdoelen en budget inclusief vermelding op deze website en social media (Instagram en Facebook) van Mark.

Wanneer onafhankelijken samenkomen; Mark Slats & Ohpen

Gekijkgestemden die graag onmogelijke uitdagingen overwinnen: zo kwam Mark Slats bij hoofdsponsor Ohpen terecht. Onmogelijk maakt echter geen deel uit van het vocabulaire van Ohpen. Hetzelfde geldt voor Mark. Ohpen heeft dagelijks te maken met giganten in haar branche, Mark heeft ook te maken met gigantische obstakels in en rond zijn avonturen.

Bekijken

Vraag vrijblijvend sponsorinformatie aan

Versturen